Filter

Filters
Merk
Model
Bouwjaar
Urenstand
Transmissie
Aftakas
Max. snelheid
Cilinders
DW ventielen voor
DW ventielen achter
Uitgebreid zoeken
Toon resultaten

Pöttinger

Ben je op zoek naar een gebruikte landbouwmachine van Pöttinger? Dan ben je bij Mechan Next aan het juiste adres! Bekijk onze voorraad.

Pöttinger is een bekend Oostenrijks bedrijf dat gespecialiseerd is in landbouwmachines en -apparatuur. Het werd opgericht in 1871 door Franz Pöttinger en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de landbouwsector.

Het bedrijf richt zich op de productie en distributie van landbouwmachines zoals maaiers, schudders, harken, persen, zaaimachines, ploegen, en andere apparatuur die gebruikt wordt voor het bewerken van land en oogsten van gewassen. Pöttinger staat bekend om zijn innovatieve benadering van landbouwtechnologie en streeft naar efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak in hun producten.

Pöttinger exporteert haar producten wereldwijd en heeft een brede klantenkring in Europa, Noord-Amerika, Azië en andere delen van de wereld. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om de landbouwproductiviteit te verbeteren.

Naast het produceren van landbouwmachines heeft Pöttinger ook aandacht voor milieubewustzijn en duurzaamheid. Ze proberen milieuvriendelijke oplossingen te bieden die bijdragen aan een duurzame landbouwpraktijk.

Staat je gewenste landbouwmachine er niet tussen? Je kan alsnog vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan zoeken we samen naar een oplossing!

Pöttinger