Mechan Next - Harvest 4 You

Machine aanbieden

Deal of handel jij in landbouwmachines of tractoren? Of heb je een tractor of machine staan die je niet meer gebruikt? Bij Mechan Next kunnen wij jouw tractoren of machines van je overkopen. Het gaat daarbij om complete tractoren en machines. Ben je van plan om een tweedehands tractor of machine bij Mechan Next te kopen? Én ruil je daarbij een oude in? Dan overleggen we graag met je over een eventuele korting.

Voorwaarden overkopen/inruilen van jouw tractor of machine

Omdat elke tractor en machine anders is, kunnen wij niet vooraf aangeven of en welk bod we doen. Voorwaarde voor het indienen van jouw verzoek is dat jouw tractor of machine alle onderdelen nog heeft, die ook op de foto's te zien zijn. En dat het geen opknappertje is. Wij kopen geen losse onderdelen in. 

Wat zijn de stappen voor het aanbieden of inruilen van jouw tractor of machine?

Stap 1

Upload hieronder je foto's

Upload verschillende foto’s van je tractor of machine. Het liefst vanuit verschillende hoeken genomen. Zo krijgen wij een goed beeld van wat jij aanbiedt. 

Stap 2

Vul de gegevens in

Je vult je gegevens en de specificaties in van je tractor of machine. Denk daarbij aan het merk, het type en de draaiuren. Als je het bouwjaar weet, horen we dat ook graag. 

Stap 3

Wij nemen contact met je op

Binnen 24 uur nemen we telefonisch of via e-mail contact met je op.

Stap 4

Verzoek om eventuele aanvullende informatie

We kunnen je vragen om eventuele aanvullende informatie, zoals extra foto’s, de opties die de trekker heeft en de soort banden.

Stap 5

Overleg over een bod

Onderling overleggen wij over een bod voor jouw machine of tractor. We maken een passend inruilvoorstel. 

Wil je jouw machine aanbieden? Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactformulier