Filter

Filters
Merk
Model
Bouwjaar
Urenstand
Transmissie
Aftakas
Max. snelheid
Cilinders
DW ventielen voor
DW ventielen achter
Uitgebreid zoeken
Toon resultaten

Fendt

Ben je op zoek naar een gebruikte Fendt tractor? Dan ben je bij Mechan Next aan het juiste adres! Bekijk onze voorraad Fendt trekkers en landbouwmachines.

Ben je op zoek naar een betrouwbare tweedehands tractor? Dan weet je dat je met een tractor van het bekende Duitse merk Fendt op safe speelt. Niet voor niets staat dit merk wereldwijd op nummer één in de branche. Een tweedehands Fendt tractor is daarom nog steeds een zeer degelijke investering. De Fendt tractorenlijn betekent vooruitgang, traploos en efficiëntie in alle klassen van 70 tot 500 pk - van 200 Vario tot 1000 Vario. De aanschaf van een jong gebruikte, tweedehands Fendt tractor betekent dan ook dat jij voor een redelijke, haalbare prijs ook kan werken met dit gewilde A merk in de wereld van tractoren.

Naast tractoren biedt Fendt een full-line assortiment aan landbouwmachines aan, waaronder combines, hakselaars, harken, persen en opraapwagens.

Staat je gewenste tweedehands trekker of landbouwmachine er niet tussen? Je kan alsnog vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan zoeken we samen naar een oplossing!

Fendt 930 Vario Gen6 ProfiPlus
Fendt 722 Vario S4 ProfiPlus

Een Fendt occasion naar wens

Je kunt bij ons met een gerust hart jouw Fendt occasion aanschaffen. Is het model waar je naar op zoek bent wellicht op dit moment niet beschikbaar in onze voorraad? Neem in dat geval ook zeker even contact met ons op. Wij kunnen voor jouw specifieke wensen op zoek gaan en navraag doen in ons uitgebreide netwerk. Op die manier is de kans groot dat wij alsnog een betrouwbaar gebruikt model voor je lokaliseren.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze verkoopspecialisten en kijk wat wij kunnen betekenen in jouw zoektocht naar een tweedehands Fendt tractor.