Mechan Next - Harvest 4 You

Voorraad

Filter

Filters
Merk
Model
Bouwjaar
Urenstand
Transmissie
Aftakas
Max. snelheid
Cilinders
DW ventielen voor
DW ventielen achter
Uitgebreid zoeken
Toon resultaten
Voorraad merken

Tractoren

Ongeveer 80 procent van onze voorraad bestaat uit tractoren. Wij hebben een grote variatie aan tractormerken in onze voorraad. Denk aan, Fendt, Valtra, John Deere of Deutz. Je vindt een breed scala aan tractoren bij ons. 

Landbouw- en oogstmachines

Naast tractoren verkopen we ook tweedehands landbouw- en oogstmachines. Bijvoorbeeld maaiers, hakselaars en schudders. Ook hiervoor geldt dat je verschillende merken, zoals Fendt, Massey Ferguson, Claas en John Deere bij ons vindt. 

Wil je de tractoren of machines vooraf komen bekijken?

Maak een afspraak

Op zoek naar een tractor of machine buiten onze voorraad?

Ben je op zoek naar een tractor, landbouw- of oogstmachine die niet in onze voorraad staat? Neem contact met ons op. We kijken graag wat je voor je kunnen betekenen. Doordat onze verkopers contact hebben met een groot (internationaal) netwerk van dealers en handelaren kunnen wij je vaak alsnog vooruit helpen.

Voordelen onze voorraad

  • Bij ons vind je bijna elk merk. Bijvoorbeeld Fendt, New Holland, Case-IH en John Deere.
  • We bieden tweedehands tractoren en landbouwmachines aan in een hoog en laag segment. Zo is er altijd wel een geschikte optie voor jou of je klanten!
  • Wij werken met een uitgebreid dealernetwerk, waardoor wij een breed assortiment aan tractoren en machines kunnen aanbieden.
  • Ook als je tractoren of machines zoekt die niet in onze voorraad staan, kunnen we hierdoor altijd kijken wat we voor je kunnen doen. 
Massey Ferguson 7720S Dyna-6