Onze services

Services

Dat de aanschaf van tractoren en/of landbouwmachines om grote investeringen vragen, begrijpen wij als geen ander. En bij schade lopen de kosten helemaal op. Om jou te helpen, bieden we je daarom financieringsmogelijkheden aan voor tractoren en machines en op maat gemaakte verzekeringen. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om jouw oude tractor of machine door ons te laten overkopen of bij ons in te ruilen.

Fendt 514 Vario SCR Profi, gebruikte tractor, aanzicht linksvoor
Massey Ferguson 8S.205 Dyna E-Power Efficient, gebruikte tractor, aanzicht rechtsvoor

Financieringsmogelijkheden

Bij de financieringsmogelijkheden die we bieden heb je verschillende mogelijkheden. Zoals het in termijnen kopen van je tractor of machine. Samen met jou kijken we graag naar de ideale oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Lees meer over de financieringsmogelijkheden

Verzekeren van je tractor of machine

Als je een tractor of machine bij ons koopt, kun je deze gelijk laten verzekeren. De verzekeringen lopen via ons moederbedrijf. Het grote voordeel? Wij kunnen je verzekeringen helemaal op maat laten maken. Of je nu een onderdeel van je tractor/machine wilt verzekeren of de hele tractor/machine, we gaan graag met je in gesprek.

Lees meer over verzekeringen via ons moederbedrijf

Valtra A94 SH HiTech, gebruikte tractor
John Deere 6210, gebruikte tractor, aanzicht rechtsvoor

Overkopen/inruilen tractor of machine

Heb je een tractor of machine staan die je niet meer gebruikt? Wij kopen ook tractoren en machines over. Of wil je juist een tweedehands tractor of machine bij ons kopen? En heb je nog een oude staan? Dan kun je je tractor/machine ook bij ons inruilen. We geven je dan korting op de tractor of machine die je bij ons koopt. 

Lees meer over het overkopen/inruilen van jouw machine