Over ons

Massey Ferguson 7480 Dyna-VT, gebruikte tractor, aanzicht rechtsvoor

Wie wij zijn

Mechan Next is hét occasioncenter voor gebruikte tractoren en landbouwmachines. Onze diensten bestaan uit de verkoop, verhuur en inkoop. Daarnaast is het inruilen van je oude tractor of machine ook mogelijk. Onze diensten zijn bedoeld voor dealers die tractoren en machines verkopen. Maar ook boeren, loonwerkers of andere geïnteresseerden die rechtstreeks een tractor of machine willen komen, kunnen bij ons terecht. 

Onze missie

Onze missie is het leveren van betrouwbare goede kwalitatieve betaalbare tractoren of machines. Alle machines die wij verkopen zijn gecheckt op kwaliteit. Deze Mechan Next standaard verzekert je van een machine waarvan wij voor zover mogelijk de achtergrond en gedane reparaties hebben achterhaald. Dit voorkomt vervelende verrassingen en zorgt voor kwalitatieve tractoren en machines die passen bij de prijs die daarvoor gevraagd wordt.

Onze diensten

 

Inkopen en inruilen

Naast het kopen van tweedehands tractoren en machines kopen wij ook je oude tractoren of machines van je over. Uiteraard alleen als deze in goede staat zijn. Koop je een gebruikte tractor of machine bij ons? En heb je nog een oude tractor of machine staan? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Verzekering- en financieringsmogelijkheden

Wij weten als geen ander dat het aanschaffen van tractoren en landbouw- of oogstmachines om grote investeringen vraagt. Daarnaast wil je extra kosten bij schade natuurlijk voorkomen. Daarom bieden we je ook financierings- en verzekeringsmogelijkheden aan.  

Onze merken

Doordat we contact hebben met zoveel dealers en handelaren, vind je bij ons veel verschillende soorten merken. Het gaat hierbij zowel om AGCO-merken, zoals Fendt, Valtra en Massey Ferguson. Maar ook om merken als John Deere, New Holland en Claas. 

Geschiedenis van Mechan Next

Mechan Next is als dochteronderneming van Mechan Groep op 30 november 2018 gestart. In 2019 zijn de activiteiten van Mechan Next in Boxtel en Harvest 4 You te Veghel samengevoegd. De twee bedrijven zijn fysiek samen, onder eigen naam, verder gegaan en zijn intussen gevestigd aan de Hessenweg 164 in Achterveld.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Dit kan door te bellen naar 06-51173646 of door het formulier in te vullen