Filter

Filters
Merk
Model
Bouwjaar
Urenstand
Transmissie
Aftakas
Max. snelheid
DW ventielen voor
DW ventielen achter
Uitgebreid zoeken
Toon resultaten

Fendt tractoren. Ook tweedehands een degelijke investering

Ben je op zoek naar een betrouwbare tweedehands tractor? Dan weet je dat je met een tractor van het bekende Duitse merk Fendt op safe speelt. Niet voor niets staat dit merk wereldwijd op nummer één in de branche. Een tweedehands Fendt tractor is daarom nog steeds een zeer degelijke  investering. Al onze Fendt tractoren zijn gereviseerd indien nodig en verkeren in uitstekende staat. De Fendt tractorenlijn betekent vooruitgang, traploos en efficiëntie in alle klassen van 70 tot 500 pk - van 200 Vario tot 1000 Vario. De aanschaf van een jong gebruikte, tweedehands Fendt tractor betekent dan ook dat jij voor een redelijke, haalbare prijs ook kan werken met dit gewilde A merk in de wereld van tractoren. 

Fendt tractor
Gebruikte, tweedehands tractor - Fendt 720 Vario Gen6 PowerPlus (10523) - Mechan Next - Verlichting

Een Fendt occasion naar wens


Al onze tweedehands tractoren, dus ook de Fendt modellen, worden geleverd met minimale slijtage van de banden. Dit kunnen wij beweren omdat onze occasions van bekende handelaren of telers komen en wij dus voor een groot deel zowel de werk- als reparatiehistorie van de tractor kennen. Je kunt bij ons met een gerust hart jouw Fendt occasion aanschaffen. Is het model waar je naar op zoek bent wellicht op dit moment niet beschikbaar in ons assortiment? Neem in dat geval ook zeker even contact met ons op. Wij kunnen voor jouw specifieke wensen op zoek gaan en navraag doen in ons uitgebreide netwerk. Op die manier is de kans groot dat wij alsnog een betrouwbaar gebruikt model voor je lokaliseren. 

Neem hier vrijblijvend contact op met één van onze verkoopspecialisten en kijk wat wij kunnen betekenen in jouw zoektocht naar een tweedehands Fendt tractor.