Een tweedehands tractor koop je bij een betrouwbare leverancier. Bekijk onze  merken

Mechan Next is de specialist voor tweedehands tractoren


Jij wilt een tweedehands tractor kopen. Dan ben je natuurlijk op zoek naar een betrouwbare verkoper die op de hoogte is van de geschiedenis van jouw tractor. In dat geval ben je bij Mechan Next aan het perfecte adres. Wij kennen al onze verkopers en dealers persoonlijk dus wij zijn ook op de hoogte waar deze voor is ingezet en wat er eventueel aan gerepareerd is. Bovendien weten wij zeker dat alle onderdelen origineel en van de beste kwaliteit zijn. Onze tractoren worden namelijk op alle belangrijke punten geïnspecteerd voordat ze bij ons op de site komen. Dus dan weet jij ook zeker dat het wel goed zit. 

Gebruikte, tweedehands tractor - Fendt 720 Vario Gen6 PowerPlus (10523) - Mechan Next - Stuur en bedieningspaneel

Meer dan een marktplaats voor occasion tractoren


Mechan Next is daarmee meer dan een Marktplaats voor occasion tractoren. Omdat je bij ons altijd verzekerd kunt zijn dat de trekker niet zomaar ergens vandaan komt. Zelfs op de banden geven wij de garantie dat ze (tenzij anders vermeld) nooit meer dan 80% slijtage hebben Ook weten we hoeveel draaiuren deze gemaakt heeft en in welke branche deze is ingezet. 

Je tweedehands tractor uitzoeken


Onze website is ook ingedeeld voor het hoogste gebruiksgemak. Je kunt onder andere selecteren op merk, model, bouwjaar, urenstand, transmissie en nog veel meer. Ben je op zoek naar een merk of een model dat momenteel net niet op de site voorradig staat? Neem ook in dat geval vooral contact met ons op. Mede dankzij ons uitgebreide dealernetwerk kunnen wij alsnog vaak aan jouw vraag voldoen. Uiteraard kun je ook nadat je jouw ‘nieuwe’ occasion online gevonden hebt, het model altijd eerst nog bij ons in de showroom komen bekijken. 


Maak daarom hier een afspraak voor een bezichtiging. 

Bij Mechan Next vind je een groot aanbod aan merken. Het gaat zowel om AGCO merken als om andere merken. 

Onze AGCO-merken

Overige merken

McCormick tractor

Bijna elk merk bij ons te verkrijgen

Regelmatig hebben we ook McCormick tractoren of Kubota tractoren in onze voorraad. Ben je op zoek naar een specifieke tractor, landbouw- of oogstmachine die je niet in ons aanbod kunt vinden? We kijken graag samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.